Üzemünk
2010-ben Bátonyterenyén létesítettünk egy péküzemet, ahol a legszigorúbb EU-s HACCP irányelveknek megfelelően végezzük termékeink előállítását. Az üzem létrehozását elsősorban a beszállítóinktól való függés csökkentése érdekében határoztuk el, hiszen így kevésbé vagyunk kiszolgáltatva beszállítóink árainak, valamint az egyre csökkenő kiskereskedelmi haszonkulcson felül, az általunk gyártott termékek előállításán keletkező „gyártási” haszon is cégünknél marad. Üzemünkben elsősorban pogácsafélék, kelttésztás sütemények, és különböző töltelékes (kilós és darabos) péksütemények gyártása folyik.
Termékeinket részben nyers állapotban, részben előkelesztett-elősütött formában, sokkoló hűtés segítségével tartósítjuk, mélyfagyasztva tároljuk, majd a hűtőlánc megszakítása nélkül szállítjuk ki ügyfeleinknek. Az előkelesztett-elősütött-mélyfagyasztott gyártási technológia lehetővé teszi, hogy vásárlóink a különböző végfelhasználási pontokon (pl. büfék, benzinkutak, éttermek, vagy akár háztartások) különösebb szaktudás megléte nélkül készíthessék el a friss, meleg, ízletes péksüteményeket.
Gyártó, hűtő és raktárkapacitásunk lehetővé teszi, hogy gyorsan és rugalmasan elégítsünk ki akár nagyobb tételű megrendeléseket is, a szlovák határ közelsége pedig megkönnyíti termékeink külföldi forgalmazását.
Úgy gondoljuk, hogy jelen gazdasági helyzetben a beindított új üzem segítségével a cégünk által megvalósított vertikális integráció nemcsak cégünk túléléséhez és fejlődéséhez járul hozzá, hanem alkalmazottaink munkahelyeinek megőrzéséhez illetve új munkahelyek teremtéséhez is.